Rezerva acum!

Camere

Descopera camerele noastre

Peninsula Boutique Hotel

Standard Post with Gallery

King Room

Aceste camere au un design elegant, cu decoruri si finisaje luxoase, in care vei redescoperi confortul si relaxarea după o zi petrecuta în ritmul agitat al orasului sau aproape de valurile marii. De asemenea, acest tip de camere devin camere comunicante insumand astfel un spatiu generos de 60mp. Camerele sunt echipate cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar,baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, ferestre automate cu rulouri opace 100%. In aceste camere se pot caza maxim 2 adulti. Accesul la aceste camere se face pe scari fiind localizate la mansarda hotelului. Suprafata totala a camerei este de 24mp.

Standard Post with Gallery

Deluxe Double Room

Spatiile generoase ale camerelor duble sunt decorate si accesorizate cu elemente care ofera o eleganta distinsa, iar pe voi va introduc intr-o atmosfera confortabila si linistita.In fiecare camera exista aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28mp.

Standard Post with Gallery

Deluxe King Room

Camerele Deluxe sunt o expresie a luxului, materializata in elemente de design atent alese si finisaje care vor transpune în realitate experienta suprema a confortului si elegantei.Fiecare camera dispune de canapea extensibila fiind echipata cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, minibar, baie private, seif, uscator de par, papuci de interior, halat de baie, draperii black-out 100%. In aceste camere se pot caza 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani iar canapeua extensibila poate acomoda 1 adult + 1 copil cu varsta maxima de 5.99 ani sau 2 copii cu vartsa maxima de 5.99 ani. Suprafata totala a camerei este de 28 mp.

*De la 5.99 ani pana la 11.99 ani se percepe o taxa de 30% din valoarea tarifului de cazare.

**De la 11.99 pana la 17.99 ani se percepe o taxa de 80% din valoarea tarifului de cazare.

***De la 17.99 ani sunt considerati adulti aplicandu-se tariful aferent.

Facilitati Camere

Acces cu cardul magnetic

Aer conditionat centralizat

Mini-bar contra cost

Internet Wi-Fi in intreaga incinta

Smart TV si canale TV cablu

Baie cu cabina de dus

Uscator de par

Oglinda make-up

Sistem de urgenta

Papuci de interior

Halat de baie

Seif

Fier de calcat

Masa de calcat

Mic Dejun servit in camera, la cerere

Paturile folosite de hotel au saltele hoteliere de cea mai buna calitate si dimensiuni de 1.60 x 2.00 m si 1.80 x 2.00 m.