Rezerva acum!

Despre Hotel

Descopera hotelul nostru

Despre Boutique Hotel

Situat in vechea cetate a Tomisului, Peninsula Boutique Hotel va fi locul in care veti gasi linistea si eleganta desavarsita, locul in care incepe calatoria dumneavoastra in Peninsula.

Aici veti descoperi povestea tacuta a istoriei Constantei, cladiri construite in diferite stiluri arhitecturale, urmele caselor disparute, statuia lui Ovidiu, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie si Moscheea Carol care este principalul edificiu de cult musulman din tara si totodata unul dintre cele mai frumoase monumente arhitectonice de pe meleagurile noastre. Toate aceste obiective sunt martorii frumoasei istorii a zonei.

Peninsula Boutique Hotel este situat in centrul Pietei Ovidiu, la kilometrul 0 pe principala artera pietonala, in vecinatatea celor mai importante puncte de atractie ale orasului Constanta si la doar 10 minute fata de plaja Modern si de Portul Tomis.

Peninsula Boutique Hotel va pune la dispozitie 22 de camere echipate cu aer conditionat centralizat, internet wi-fi, Smart TV, mini bar, baie privata, masa si fier de calcat.

Cele 3 tipuri de camere sunt decorate de un designer cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o sedere placuta.

Hotelul dispune de un bistro, restaurant & lounge bar cu serviciu À la carte coordonat de Chef-ul bucatar Roberto Benvenuto din Italia. Veti gasi o ampla selectie de bauturi alcoolice rafinate si vinuri atent selectionate de sommelierul nostru, intr-o ambianta relaxanta cu muzica de calitate.

Fie ca ne veti vizita in interes de serviciu sau in vacanta, va promitem o sedere confortabila in care atentia pentru detalii, decorurile luxoase si serviciile dedicate exclusiv voua vor intregi experienta unei calatorii frumoase la malul marii.

In fiecare camera din cadrul Peninsula Boutique Hotel veti gasi un spatiu dedicat relaxarii, confortului si rasfatului vostru personal. Hotelul nu dispune si nu amplaseaza in camera paturi suplimentare. Pot fi solicitate numai patuturi pentru infanti.

Servicii Detaliate

iPhone

Servicii

-receptie deschisa non stop
-serviciu zilnic de menaj
-room service: 07:30 - 00:00
-fax/copiator/scanner/laptop
-organizare petreceri in cadrul restaurantului
-transfer de la / la aeroport (la cerere, contra cost)
-facilitam diferite tipuri de servicii de tip concierge.

Tehnologie

-Smart TV
-telefon
-seif
-internet wireless disponibil in intregul hotel (gratuit)

Alimentatie

-restaurant À la carte
-lounge bar

Baie

-dus
-uscator de par
-articole de toaleta
-oglinda make-up
-sistem de urgenta

Animale de companie

-animalele de companie nu sunt acceptate

Parcare

-hotelul dispune de parcare publica situata in fata hotelului si la distanta de 20 metri, locurile nefiind asigurate.

Vezi locuri de parcare >